Latvijā ievestas modernās bruņumašīnas "Stryker" (44)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Šodien Rīgas Brīvostas terminālī Vecmīlgrāvī ar kuģi uz Latviju nogādātas sabiedroto spēku bruņumašīnas "Stryker", kas ir vienas no modernākajām bruņumašīnām, informēja Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departamentā.

Sabiedroto spēku bruņumašīnas "Stryker" Latvijā nogādātas militārajām mācībām "Sabre Strike 2011", kas šomēnes notiks Ādažu poligonā un tam pieguļošajā novada teritorijā.

Bruņumašīnu nogādāšana no termināļa Vecmīlgrāvī uz Ādažu poligonu notiks 8.oktobra vakarā pa Meldru, Kreimeņu, Augusta Dombrovska un Emmas ielu, Jaunciema gatvi caur Kalngali, Carnikavu uz Kadagu.

Saistībā ar bruņumašīnu pārvešanu iespējami arī satiksmes kustības īslaicīgi apgrūtinājumi. Nacionālie bruņotie spēki lūdz iedzīvotājus ar izpratni izturēties pret šo situāciju un ievērot ceļu satiksmes noteikumus un Militārās policijas satiksmes regulētāju norādījumus.

Kā ziņots, no 18.oktobra līdz 31.oktobrim Ādažu poligonā un tam pieguļošajā novada teritorijā notiks apvienotās sauszemes un gaisa spēku starptautiskās militārās mācības "Sabre Strike 2011". Mācībās piedalīsies vairāk nekā 1700 karavīru no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un ASV.

Komentāri (44)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu