Ikšķiles dienas centrs – vieta, kur satikties un mācīties

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Jau vairākus mēnešus Ikšķiles dienas centrs ir satikšanās vieta visu paaudžu ikšķiliešiem. Kamēr jaunieši aktīvi iesaistījās projektā „Zaļais kino zaļajā Ikšķilē”, tikmēr pensionāru kopa „Saulgrieži” pulcējas rokdarbu un floristikas nodarbības.

„Ir vieta kur atnākt, aprunāties un iemācīties jaunas lietas rokdarbos,”” norāda Biruta, kurai saistība ar tagadējo dienas centra ēku sākusies pirms vairākiem gadu desmitiem.

Nupat aizvadītas arī pirmās nodarbības ziemassvētku apsveikumu kartiņu gatavošanā un floristikā. Ar pasniedzējas Ilonas gādīgu roku, tapuši Adventes vainagi ne vien pulciņa dalībnieku mājām, bet arī dienas centram. Trešdienas rītā tika apgūtas galda rotājumu darināšanas prasmes.

Ikšķiles Dienas centrā visdažādākajās nodarbībās šobrīd darbojas aptuveni 120 ikšķilieši un joprojām tiek gaidīti jauni interesenti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu