Masveidā dzēš Twitter ziņas par "Swedbank" krīzi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vakardienas panikas, kas plaši tika atspoguļota sociālajos tīklos, tajā skaitā arī mikroblogu vietnē Twitter, šodien masveidā tiek dzēsti ieraksti par it kā Swedbank draudošajām problēmām, raksta portāls Db.lv.

Sēj paniku "Swedbank" klientos

Jau vēstīts, ka sociālajos tīklos parādījās ziņas no radiem Zviedrijā vai bankā strādājošiem radiem, kas it kā liecināja par draudošajām problēmām bankām, tādējādi izraisot paniku "Swedbank" klientos.

Šodien pēc paziņojumiem, ka nepatieso baumu izplatītājiem var nākties atbildēt par saviem izteikumiem, ieraksti tiek masveidā dzēsti un palikuši tikai nedaudzi ziņojumi.

Jau vēstīts, ka Drošības policija šodien ierosinājusi kriminālprocesu par situāciju ar "Swedbank", kad, izplatot nepatiesu informāciju, mēģināts panākt destabilizāciju valstī, šodien pēc valdības sēdes žurnālistiem paziņoja Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) un iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (ZRP).

Baumas izplatītas apzināti

"Baumas izplatītas apzināti ar mērķi destabilizēt situāciju Latvijā," sacīja premjers. Tāpēc kriminālprocess sākts par nepatiesu ziņu izplatīšanu par finanšu sistēmas stabilitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu