Rīkos gājienu ģimenēm, lai pasargātu bērnus no «pāragras seksuālās apgaismības» (51)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Biedrība «Mūsu bērni» sestdien, 25.oktobrī, rīkos gājienu tradicionālās ģimenes atbalstam. Tā laikā iecerēts arī vērsties pie Saeimas deputātiem, aicinot pasargāt bērnus no «pāragras seksuālās apgaismības», TVNET informēja biedrības aktīviste Tatjana Pečurina-Bērziņa.

Gājiens 25.oktobrī sāksies plkst. 15 pie Kongresu nama. Tajā aicināts piedalīties ikviens, kas atbalsta tradicionālās ģimenes vērtības, tajā skaitā vecāki ar bērniem, vectētiņi un vecmāmiņas, jaunieši un citi. Dalībnieki iecerējuši draudzīgā un pozitīvā atmosfērā doties gājienā no Kongresu nama līdz Brīvības piemineklim gar Saeimu.

Tāds pats gājiens šajā pašā laikā notikšot arī Vācijā - ielās izies tūkstošiem cilvēku, kas vēlas pasargāt savus bērnus no «iznīcinošās dzimumaudzināšanas skolās», norāda Pečurina-Bērziņa.

Biedrība uzskata, ka ir nepieciešams atbalstīt tos deputātus, kas, neskatoties uz vadošo ES partiju spiedienu, ir gatavi pretoties tādu tehnoloģiju ieviešanai Latvijā, kas iznīcina ģimeni. «Mēs lūdzam ieviest grozījumus «Bērnu tiesību aizsardzības likumā», par kuru izskatīšanu jau nobalsoja lielākā daļa iepriekšējās Saeimas deputātu,» norāda biedrība «Mūsu bērni».

Gājiens pie Kongresu nama sāksies ar organizatoru ievadrunu par pasākuma mērķiem. Plkst. 15.30 pie Saeimas tiks nolasīta atklāta vēstule deputātiem ar lūgumu pieņemt grozījumus likumā, lai pasargātu bērnus no pāragras seksuālās apgaismības, plkst. 16 gājiena organizatori pie Melngalvju nama pateiksies prezidentam Andrim Bērziņam par viņa nolūkiem aizstāvēt tradicionālās vērtības Latvijā, savukārt plkst. 16.15 pie Rīgas domes tās pārstāvjiem tiks nolasīts aicinājums visādi veicināt tradicionālās ģimenes stiprināšanu, kā arī biežāk rīkot tādus pasākumus, kas sekmētu šo ģimeņu labvēlīgu attīstību.

Gājiens noslēgsies plkst. 15 pie Brīvības pieminekļa

Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu