Ziedotāji pārsteigti: Dāvja vecāki, kas prasījuši valsts palīdzību, dzīvo Lielbritānijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Samērā divdomīgu situāciju ar ziedojumu vākšanu Dāvim padarījis fakts, ka ģimene, kas meklējusi Latvijas valsts un iedzīvotāju palīdzību, patiesībā dzīvo Lielbritānijā.

Svarīgākais, protams, ir tas, ka cilvēkiem, kas pāris dienu laikā saziedoja vairāk nekā 300 000 eiro, ir izdevies mazā zēna dzīvību glābt,

tomēr viela pārdomām ir, norāda sociālo tīklu lietotāji.

Kad informācija par Dāvja vecāku dzīvesvietu un dzīvesveidu sākusi izraisīt interesi, zēna māte sociālajā tīklā «Facebook» esot nomainījusi dzīvesvietu uz Rīgu.

Jau ziņots, ka, visticamāk, jau pirmdien Dāvi izrakstīs no Filadelfijas Bērnu slimnīcas, kur decembra vidū veica operāciju par Latvijas iedzīvotāju saziedoto naudu un valsts atvēlētajiem līdzekļiem.

Bērnu slimnīcas ārsti decembra sākumā publicēja aicinājumu palīdzēt deviņus gadus vecajam puisēnam Dāvim, kuram konstatēta smaga kombinēta patoloģija saistībā ar nepareizu limfas atteci no vēdera dobuma orgāniem. Dāvja ārstēšana iespējama vienīgi ASV, Filadelfijā, un ārstēšanai nepieciešami vairāk nekā 300 000 eiro, taču valsts atteikusi segt šādu summu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu