Ušakova viesošanās Brokas dzimšanas dienā «Vienotībai» radījusi šaubas par viņas uzticamību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) pirms vairākām nedēļām apmeklējis Rīgas domes opozīcijas deputātes Baibas Brokas (VL-TB/LNNK) dzimšanas dienas svinības, tādēļ domes «Vienotības» frakcija turpmāk šīs deputātes klātbūtnē vairs neapspriedīšot stratēģiskos jautājumus.

Kā aģentūra LETA uzzināja domē,

«Vienotības» deputātus pēc šī notikuma māc bažas par Ušakova un Brokas neformālām attiecībām, kuru dēļ Broka Ušakovam varētu atstāstīt sēdēs apspriesto.

Par citu nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK domes deputātu uzticamību «Vienotības» pārstāvjiem bažu neesot.

Ušakovs sacīja, ka svinības apmeklēja, jo kopā ar sievu tika uz tām uzaicināts.

«Mana sieva un Broka draudzējas jau ilgus gadus,» sacīja Rīgas mērs.

«Varu tikai ieteikt «Vienotības» frakcijas deputātiem ar Sarmīti Ēlerti priekšgalā sākt praktizēt eksorcisma seansus, lai saglabātu savu domu un plānu tīrību,» «Vienotības» bažas komentēja Ušakovs.

Broka pauda izbrīnu, kādēļ «Vienotības» deputāti «pamodušies vairākus mēnešus pēc notikuma».

Viņa sacīja, ka tas ir publiski zināms fakts, ka viņa ar Ušakova sievu ir tuvas draudzenes, un svinības bija ģimenes pasākums, uz kuru Iveta Strautiņa-Ušakova ieradās ar vīru.

«Man ir profesionāla attieksme pret savu darbu, apzinos savus pienākumus un to, ko varu vai nevaru atļauties,» sacīja Broka. Viņa akcentēja, ka

no «Vienotības» puses šādas bažas ir aizvainojums,

jo VL-TB/LNNK frakcija vairākus gadus ir konstruktīvi strādājusi domē un «paveikusi pat vairāk nekā «Vienotības» frakcija».

«Esmu domes deputāte jau vairākus gadus. Es arī biju tā, kas pēc Zolitūdes traģēdijas domes sēdes laikā uzstājās un aicināja Ušakovu uzņemties atbildību par traģēdiju,» komentēja Broka.

«Ja «Vienotības» deputāti mēģina manī atrast kādu vainu - tā ir viņu problēma,» sacīja deputāte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu