Kaimiņa partijas «KPV LV» biedru skaits sasniedzis vairāk nekā 700; dibinās jaunas nodaļas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Politiskajai partijai «KPV LV» patlaban ir vairāk nekā 700 biedru un tā tuvākajā nākotnē plāno dibināt jaunas nodaļas gan Latvijā, gan Anglijā, pastāstīja partijas priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.

Viņš pastāstīja, ka politiskā spēka biedru skaits nemitīgi pieaugot un pagājušās nedēļas beigās partijai bijuši jau vairāk nekā 700 biedri. Kaimiņš arī norādīja, ka pagaidām partija nav atvērusi ziedojumu kontu bankā, līdz ar to neviens ziedojums līdz šim nav saņemts. Konts tikšot atvērts šās nedēļas laikā, kad arī būšot iespējams politisko spēku atbalstīt finansiāli.

Taču ziedojumu apjomam un ziedotāju identitātei tiks skrupulozi sekots līdzi, jo partija paredz uzturēt sevi no partijas biedra naudām - iestāšanās naudas 20 eiro un gada biedra naudas 30 eiro. «Ja ziedojums būs vairāk par 1000 eiro, tad mēs jautāsim no kurienes tā nauda un kāpēc tādā apjomā tiek ziedots,» sacīja Kaimiņš.

Tāpat partijai augustā ir ieplānots dažādās Latvijas vietās organizēt apmācību seminārus. To laikā partijas biedrus un citus interesentus informēt par politiskajām aktualitātēm, partijas mērķiem un darbiem.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka 20.jūnijā Uzņēmumu reģistrs oficiāli reģistrēja partiju «KPV LV». Partija tika dibināta 3.maijā Rīgā, Lielajā ģildē, no biedrības «Kam pieder valsts?». Par partijas dibināšanu tās kongresā balsoja 385 cilvēki.

Par politisko spēku jūnijā būtu bijuši gatavi balsot 8,4% vēlētāju, liecina pēc Latvijas Televīzijas (LTV) pasūtījuma veiktā pētījuma centra SKDS aptauja.

Artis Spertāls, +371 67088611, zinas@bns.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu