Sieviete aiziet un nozūd vakarā. Meita meklē Lidiju Plauku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

Nevienam neko nesakot un līdzi nepaņemot personiskās mantas, 8. augustā desmitos vakarā no mājām Ogrē izgāja 69 gadus vecā Lidija Plauka. Sieviete neatgriezās. Meita pārdzīvo.

Sieviete no mājām Ogrē izgāja 8. augusta vēlā vakarā. Mājās viņa atstāja naudas maku, autobusu mēnešbiļeti, telefonu. Arī citas personiskās mantas viņa nav paņēmusi līdzi. Tuviniekiem pensionāre nav teikusi, ka vēlētos kaut kur doties.

Viņa ir 171 cm gara, vidējas miesasbūves, zaļganām acīm. Mati īsi, iekrāsoti tumši sarkani. Vietām ataugušas sirmas matu saknes. Lidija bija ģērbusies garā dzeltenzaļā trikotāžas jakā, melnās biksēs ar šaurām brūnām svītrām, kājās slēgtas brūnas ādas kurpes.

Visus, kas redzējuši pazudušo sievieti vai zina viņas iespējamo atrašanās vietu, lūdzam steidzīgi zvanīt policijai pa tālruni 110 vai organizācijai «Bezvēsts.lv» pa tālruni 22 084 084.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu