Pagājušajā diennaktī izcēlušies trīs paaugstinātas bīstamības ugusngrēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA / AFP

Latvijā pagājušajā diennaktī izcēlušies trīs paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Viens no izsaukumiem saņemts plkst.9.18 uz Aviācijas ielu Jelgavā, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāvu ražošanas ēkā. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka ventilācijas caurulē deg eļļas nosēdumi 40 kvadrātmetru platībā. Izmantojot pulvera ugunsdzēsības aparātus, ugunsgrēks likvidēts plkst.11.15.

Tāpat plkst.15.34 glābēji saņēma izsaukumu uz Jelgavas novada Glūdas pagastu, kur bija izcēlies ugunsgrēks 83,5 kvadrātmetru platībā. Ierodoties notikuma vietā, VUGD glābēji konstatēja, ka deg vienstāvu māja 50 kvadrātmetru platībā, saimniecības ēka 15 kvadrātmetru platībā, divi šķūņi 18 kvadrātmetru platībā un elektrolīnijas balsta stabs 0,5 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēku glābēji likvidēja plkst.19.23.

Savukārt plkst.1.18 VUGD saņēma izsaukumu uz Gaujas ielu Garkalnē, kur no šosejas bija redzamas uguns liesmas. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu māja, kurai daļēji iebrucis jumts. Ugunsgrēka kopējā platība, ieskaitot gan jumtu, gan starpstāvu pārsegumu, bija 200 kvadrātmetri. Ugunsgrēks tika lokalizēts plkst.3.29, bet tā dzēšanas darbi patlaban vēl turpinās.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēmis 64 izsaukumus, no kuriem 30 bija uz ugunsgrēkiem, bet 14 - maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu