Policija Madonas novadā konfiscē vairākus tūkstošus kontrabandas cigarešu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 3.februārī, Madonas novada Bērzaunes pagastā Sauleskalnā kriminālprocesa ietvaros 1968.gadā dzimušas sievietes dzīves vietā atrastas un izņemtas kontrabandas cigaretes, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde.

Kopumā izņemtas 18 340 cigaretes "West" bez akcīzes markām, 8100 cigaretes "Premjer", 637 cigaretes "NZ Gold super slims", 760 cigaretes "Fest" ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām.

Tāpat, 3.februārī, Madonas novada Barkavas pagastā kriminālprocesa ietvaros 1991.gadā dzimuša vīrieša turējumā esošā automašīnā "BMW X5" tika atrastas un izņemtas 10 014 cigaretes "West" bez akcīzes nodokļu markām, 10 000 cigaretes "Premjer" ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļu markām.

Savukārt, Mētrienas pagastā Centra ielā kriminālprocesa ietvaros 1957.gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietā izņemtas 2600 cigaretes "Premjer", 3120 cigaretes "NZ Gold", 1400 cigaretes "Fest" ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļu markām, 800 cigaretes "West" bez akcīzes nodokļu markām.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 60 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Reģistrēta informācija par 16 noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu (reģistrētas divas zādzības no tirdzniecības objektiem; sešas mantas iznīcināšanas vai bojāšanas gadījumi).

Reģistrēta informācija par 10 nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un septiņiem noziedzīgiem nodarījumiem pret personas dzīvību un veselību.

Reģistrēta informācija par sešiem ceļu satiksmes negadījumiem. Piecos gadījumos alkohola reibumā vadīts transporta līdzeklis. Par ātruma pārsniegšanu sastādīti 22 administratīvā pārkāpuma protokoli, par dažādiem pārkāpumiem sastādīti 101 administratīvā pārkāpuma protokols.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu