Valmierā notiks Zemessardzes mācības

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Valmierā, Nacionālo bruņoto spēku atbalsta bāzes «Kaugurmuiža» teritorijā, šodien notiks Zemessardzes lauka taktiskais vingrinājums, kurā piedalīsies vairāk nekā 50 zemessargu, informēja Zemessardze.

Kopīgā lauka taktiskajā vingrinājumā piedalīsies zemessargi no Zemessardzes 22.kājnieku bataljona un Zemessardzes 17. Pretgaisa aizsardzības bataljona, apgūstot militārās operācijas nodaļas un vada līmeņos.

Vingrinājuma laikā zemessargi praktiski pārbaudīs iepriekš iegūtās teorētiskās zināšanas lauka kaujas iemaņās. Mācību laikā paredzēta vienību pārvietošanās pa piegulošajām teritorijām, tostarp mežiem un laukiem. Nav paredzēta šķēršļu izvietošana uz ceļiem, kas varētu traucēt ceļu satiksmi.

Mācību laikā tiks izmantota mācību munīcija un imitācijas līdzekli.

Zemessardze lūdz iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret notiekošajām mācībām. Lai netraucētu to norisi, lūgums šajos datumos izvairīties no braukšanas vai pastaigām Valmierā Nacionālo bruņoto spēku atbalsta bāzes «Kaugurmuiža» pieguļošā teritorijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu