"Swedbank" norīkojumā mēģina zagt auto, kuru izglābj kaimiņi (110)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja foto

Tikai pateicoties kaimiņu solidaritātei un situācijas izpratnei, Sieviešu dienas svētku noskaņa netika galīgi sabojāta kādai Latvijas ģimenei, kura mitinās Mārupes daudzdzīvokļu rajonā un kuras auto konfiscēt tieši pusotru stundu pirms pusnakts "Swedbank" uzdevumā bija ieradies evakuators.

(Papildināts ar "Swedbank" komentāru)

"Stāsts, iespējams, ir līdz mielēm zināms visiem, kuriem auto iegādāts ar "Swedbank" līzinga palīdzību. Līzinga maksājuma atlikusī summa ir krietni mazāka par jau nomaksāto summu, auto turētājs lūdzis bankai pārskatīt nekorekti izrakstīto pēdējo rēķinu par kārtējo maksājumu un izrakstīt jaunu rēķinu.

Jaunais rēķins netika saņemts, arī brīdinājums par auto atsavināšanu no bankas netika saņemts, bet tā vietā kā zagļi pa nakts melnumu ar evakuatoru auto vēlējās aizvest uzņēmums, kas pārstāv "Swedbank" intereses, lai gan auto arī gaišā dienas laikā atrodas autostāvvietā līdzās dzīvokļu ēkai un netiek slēpts, jo auto turētājs nejūtas izdarījis neko nosodāmu.

Auto šobrīd palika turētāja valdījumā, jo kaimiņu miermīlīgā solidaritāte izrādījās spēcīgāka – evakuatoru "nobloķēja" kaimiņi ar savām automašīnām, bet evakuēšanai paredzēto automašīnu turētājs tikām nogādāja citā vietā, lai pa dienas gaismu kopīgi ar banku rastu likumīgu risinājumu."

Komentāri (110)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu