Kaimiņa partija nodibinājusi trīs jaunas reģionālās grupas Lielbritānijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa vadītā politiskā partija «KPV LV» pirmajā jūlija nedēļas nogalē nodibināja trīs jaunas reģionālās grupas Lielbritānijā - Grimsbijā, Liverpūlē un Mančestrā, informēja politiskajā spēkā.

Trīs jaunās reģionālās grupas «pievienojās «KPV LV» Lielbritānijas reģionālo grupu pulkam - Londonas, Lesteres un Lielbritānijas grupām», norādīja politiskajā spēkā.

Reģionālajās grupās ir dažādu profesiju pārstāvji - uzņēmumu vadītāji, tūrisma nozares, inženierzinātņu pārstāvji, grāmatvedības, iekšlietu un biznesa speciālisti, kā arī citi profesionāļi savā jomā, apgalvo partijas pārstāvji.

Grupu sanāksmēs pārrunāti svarīgākie un aktuālākie jautājumi gan Latvijā, gan Lielbritānijā. Pirmās sanāksmes laikā dalībniekiem bija iespēja tuvāk iepazīties ar «KPV LV» darbību, tās mērķiem, nākotnes redzējumu, apmācību programmām, kā arī ievēlēt grupas vadību. Aktuālāko tēmu sarakstā tika iekļauta Lielbritānijas izvēle pamest Eiropas Savienību, ASV prezidenta vēlēšanu ietekme uz pasauli, reemigrācijas plāns, kā arī pret latviešiem vērstā diskriminācija. Balstoties uz grupu biedru un viņu tuvāko cilvēku pausto pieredzi, pret latviešiem netiek apzināti veikta diskriminācijas kampaņa no vietējiem iedzīvotājiem, secinājuši partijas aktīvisti.

16.jūlijā tiek plānotas atkārtotas tikšanās Londonā un Grimsbijā, kā arī jaunas reģionālās grupas dibināšana Northamptonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu