«Bites» klienti par rēķinu varēs maksāt, izmantojot «Mobilly»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Mobilo sakaru operatora «Bite Latvija» («Bite») klienti turpmāk maksu par mobilo maksājumu pakalpojumu sniedzēja «Mobilly» pakalpojumiem varēs pievienot ikmēneša «Bite» rēķinam, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijā.

«Latvijā mobilie norēķini kļūst arvien populārāki, tādēļ, sekojot šai klientu tendencei arī mums - mobilo sakaru operatoram - tai ir jāpielāgojas. Viens no iecienītākajiem šādu norēķinu veidiem Latvijā ir «Mobilly» sniegtie pakalpojumi,» teica «Bite» vadītājs Kaspars Buls, piebilstot, ka «Mobilly» pakalpojumus Latvijā izmanto vairāk nekā 100 000 cilvēku.

Iespēju pievienot «Mobilly» maksājumus «Bite» rēķinam varēs izmantot gan klienti, kas ikdienā aktīvi izmanto «Mobilly aplikāciju telefonā, gan arī tie, kas dod priekšroku norēķiniem ar īsziņas palīdzību. Lai varētu izmantot iespēju pievienot «Mobilly» pakalpojumu izmaksas «Bite» ikmēneša rēķiniem, jāveic mobilās aplikācijas atjauninājums.

Jau vēstīts, ka «Bite» pērn strādāja ar 79,668 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 30,6% un bija 8,645 miljoni eiro. Šie ir konsolidētie «Bite Latvija» un meitasuzņēmuma «TeleTower» finanšu dati.

Uzņēmums pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam «Bite Lietuva».

Ar «Mobilly» mobilo lietotni var iegādāties vilcienu un starppilsētu autobusu biļetes, kā arī apmaksāt automašīnu stāvvietas un citus pakalpojumus.

«Mobilly» apgrozījums 2015.gadā bija 1,5 miljoni eiro, bet peļņa - 186 020 eiro.

Kompānijas kapitālā 35,8% pieder Normundam Bergam, bet pārējās kapitāldaļas pieder Jānim Bergam, Uldim Pabērzim, kā arī SIA «VVMV» un alternatīvo ieguldījumu fondam «ZGI-3».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu