«Logitech» piedāvā bezvadu austiņas «iPod» mūzikas atskaņotājiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Logitech» bezvadu austiņas mūzikas mīļotājiem visā pasaulē dod iespēja pārgriezt vadus, kas tos saistīja ar viņu «iPod» mūzikas atskaņotājiem.

Šīs jaunās bezvadu austiņas ļaus «iPod» īpašniekiem sadzirdēt savus mīļākos skaņdarbus no viņu mūzikas atskaņotāja pat, ja tas atrodas vairāk nekā 9 metrus tālu.

«Bezvadu austiņas atbrīvo cilvēkus no viņu mūzikas atskaņotājiem un ļauj atbrīvoties no kaitinošajiem vadiem,» teica «Logitech» audio produktu nodaļas mārketinga direktors Rejs Veikels. «Vairs nekādu pinķeru ar vadiem ik reizi, kad kaut kas ir vajadzīgs no somas, vairs nekas netraucēs izbaudīt mūziku.»

Ar «Logitech» bezvadu austiņās integrēto mūzikas atskaņotāja vadības sistēmu lietotājs var viegli pieregulēt vajadzīgo skaļumu un brīvi lēkāt pa dziesmām uz priekšu un atpakaļ, kā arī apturēt un atkal atsākt savu mīļāko dziesmu atskaņošanu. Austiņās ir iebūvētas arī uzlādējamās baterijas ar kurām pietiek, lai klausītos mūziku līdz pat astoņām stundām.

Komunikācijai ar mūzikas atskaņotāju tiek izmantota Bluetooth 1.2 bezvadu tehnoloģija ar adaptīvo frekvenci, lai samazinātu ārējos traucējumus. Austiņas sver nedaudz vairāk par 90 gramiem, bet pie «iPod» atskaņotāja stiprināmais raidītājs tikai 28 gramus.

«Logitech» sola, ka jau jūlijā šīs austiņas varētu parādīties veikalu plauktos. Paredzams ka tās maksās aptuveni 150 dolārus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu