«Microsoft» palaiž meklēšanas rīkjoslas finālversiju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: desktop.msn.com

«Microsoft» kopš svētdienas piedāvā lejupielādēt MSN meklēšanas rīkjoslas (Search toolbar) finālversiju, kas lietotājiem piedāvā meklēšanas iespējas gan internetā, gan datora cietnī.

Šā produkta galveni konkurenti ir «Yahoo» un «Google» veidotās rīkjoslas.

Rīkjosla tiek uzstādīta «Internet Explorer» un arī «Microsoft Office Outlook» programmās. Pašreizējā versija ir paredzēta visiem lietotājiem, savukārt gada beigās «Microsoft» sola atsevišķu beta versiju korporatīvajiem lietotājiem.

šeit

«Google» bija pirmā lielā kompānija, kas piedāvāja šāda tipa meklēšanas palīgu, «Yahoo» savu meklēšanas rīkjoslas beta versiju piedāvā kopš šā gada janvāra.

Kamēr «Google», «Yahoo» un tagad arī «Microsoft» cīņa šajā jomā noris «Windows» vidē, arī «Apple Computer» izstrādājis šādu meklēšanas palīgu «Macintosh» datoriem. Pēdējā «Macintosh» operētājsistēmā «Tiger» ir iekļauts meklēšanas palīgs, kura nosaukums ir «Spotlight».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu