«Microsoft Latvia» piedāvā izveidot virtuālās mugursomas

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Korporācija «Microsoft» piedāvā Latvijas izglītības iestādēm izveidot efektīvu, bezmaksas kopdarbības risinājumu, kas ļauj audzēkņiem, un pedagogiem īstenot savu potenciālu, palīdzot veidot vienotas kopienas mācību un ārpus mācību laikā, proti, virtuālo mugursomu, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

«Mūsu piedāvājumu tēlaini var salīdzināt ar virtuālu mugursomu, kurā var ne tikai salikt grāmatas, nodarbību piezīmes atbilstoši šodienas vajadzībām, bet krāt atmiņas, vizuālos un audio failus, kā arī plānot savu ikdienu un sarunāt tikšanās ar pasniedzējiem vai draugiem. Tas ir moderns risinājums, viegli realizējams un aizsargāts gan no vīrusiem, gan nesankcionētas ielaušanās» saka «Microsoft Latvia» vadītāja Daiga Trumpe.

Microsoft Latvia piedāvājums ietver sevī elektroniskā pasta saziņu, laika plānotāju, kontaktu pārvaldes rīku, ziņojumapmaiņas (jeb tērzēšanas) sistēmu, failu koplietošanas iespēju, un arī iespēju veidot un strādāt ar Office dokumentiem interneta pārlūkā, kā arī ļauj lietotājam izveidot personīgo tīmekļa lapu, blogu (jeb emuāru) un nodrošina fotoattēlu galeriju publicēšanas iespējas un citus bezmaksas «Windows LIVE» pakalpojumus, ko var lietot visi sistēmā reģistrētie lietotāji tiešsaistē arī no saviem mobilajiem telefoniem.

Katra lietotāja personīgās elektroniskā pasta adreses domēna vārdu veidos mācību iestādes izvēlēts nosaukums. Iestādei ir iespēja vizuālo dizainu pielāgot savai identitātei. Microsoft nodrošina šo pakalpojumu bezmaksas hostēšanu uzticamā infrastruktūra, kas regulāri tiek pārskatīta un atjaunota.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu