Šodien būs vērojama debesu parādība, ko saista ar apokaliptiskiem notikumiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Vakar un šodien debesīs būs vērojama neparasta parādība - «planētu parāde», kad debesīs vienā rindā nostājas trīs planētas - Venēra, Marss un Saturns, kuriem pietuvojas arī Saturns, vēstī «Newsru.com».

Astronomi stāsta, ka par «planētu parādi» sauc situāciju, kad no vērotāja skatu punkta uz Zemes vairākas planētas debesīs nostājas tuvu viena otrai. To dēvē arī par «nostāšanos vienā līnijā», kas gan ir pārspīlēti teikts, drīzāk - tās atrodas vienā pusē Saulei, norāda speciālisti.

Astronomi stāsta, ka cilvēki šo dabas fenomenu nereti saista ar dažādiem apokaliptiskiem notikumiem, taču tam nav nekāda pamatojuma.

Speciālisti atzīmē, ka «planētu parāde» nekādi neietekmē cilvēku pašsajūtu un neatstāj ietekmi uz cilvēku organismu. Šī parādība vērojama reizi divdesmit gados. Savukārt ezoteriķi uzskata, ka, no ezoteriskā aspekta raugoties, «planētu parāde» rada jaudīgu enerģētisko plūsmu, kas iet cauri Zemei.

Venēru, Marsu un Saturnu planētu parādes laikā iespējams redzēt Jaunavas zvaigznājā, Merkurs uz īsu brīdi pēc saulrieta parādīsies Lauvas zvaigznājā. Sākot ar 12. augustu tiem pievienosies augošs Mēness, kam sekos augusta galvenais «kosmiskais šovs» - meteorītu lietus, kad stundas laikā debesīs kritīs simtiem meteorītu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu