Domēna vārdus varēs pārvaldīt ātrāk

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas domēnu vārdu reģistra turētājs «NIC» izveidojis jaunu klientu apkalpošanas tiešsaistes sistēmu ar nosaukumu «NIC24». Tās mērķis ir atvieglot un paātrināt domēnu vārdu reģistrācijas un pārvaldīšanas procesus, strādājot visu diennakti, portālu «Apollo» informēja «NIC» pārstāvis Jānis Riņķis.

Izmantojot «NIC» interneta mājas lapas «nic.lv» vai «nic24.lv», klienti turpmāk varēs ne tikai ātri un viegli piereģistrēt jaunus domēna vārdus, bet veikt arī citas darbības, kas saistītas ar to administrēšanu. Sistēmas izveidošana faktiski iezīmē NIC pāreju jaunā darba kvalitātē. Par «NIC24» galvenajām raksturojošajām īpašībām kļūs ātrums un laika ekonomija, uzsver Riņķis.

Līdz šim izmaiņas DNS serveros un personas datu apstrādē tika veiktas tikai uz rakstisku vai uz e-pastu sūtītu iesniegumu pamata. Savukārt jaunā sistēma ļaus lietotājam pašam jebkurā diennakts laikā kontrolēt savu domēnu vārdu stāvokli, veikt nepieciešamās izmaiņas tehniskajā vai kontaktinformācijā, kā arī iesniegt jaunus pieteikumus. Arī rēķinus par domēnu vārdu lietošanas apmaksu klienti turpmāk varēs aplūkot elektroniski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu