«Swedbank» klienti konta atlikumu varēs uzzināt, pakratot savu viedtālruni

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Yutaka Tsutano, CC BY-SA 2.0

Pieaugot internetbankas aplikācijas lietojumam, «Swedbank» ieviesusi inovatīvu risinājumu, kas klientam ļauj vēl ērtāk pārvaldīt savas naudas lietas - ātri un jebkurā brīdī uzzināt, cik naudas ir viņa kontā, portālam «Apollo» pavēstīja bankas pārstāve Kristīne Jakubovska.

Internetbankā savu konta atlikumu klienti ik mēnesi apskatās sešus miljonus reižu. Tagad «Android» un «iPhone» viedtālruņu lietotāji naudas atlikumu savā kontā varēs uzzināt, vienkārši pakratot viedtālruni, atklāj Jakubovska.

Pakalpojums «Ātrais konta atlikums» noderēs daudzos sadzīves brīžos, piemēram, gaidot algu vai iepērkoties veikalā, lai pārliecinātos, vai pietiks līdzekļu konkrētam pirkumam. Lai sāktu lietot šo iespēju, vienreiz jāautorizējas «Swedbank» aplikācijā un uzstādījumos jāaktivizē pakalpojums «Ātrais konta atlikums». Pēc tam jebkurā vietā un diennakts laikā, kur vien darbojas mobilais telefons un ir piekļuve internetam, varēs uzzināt savu konta atlikumu, vienkārši atverot bankas aplikāciju un viegli pakratot telefonu. Aplikācija atpazīs šo kustību un turpat parādīs, cik naudas ir kontā. Konta atlikuma apskatīšanai vairs nevajadzēs katru reizi autorizēties.

Lai sāktu lietot jauno pakalpojumu «Ātrais konta atlikums», ir tikai jāielādē bezmaksas internetbankas aplikācija «Android» vai «iPhone» telefonā vai arī jāatjauno esošā aplikācijas versija.

Īpašais bezmaksas iepazīstināšanas periods jaunajam pakalpojumam «Ātrais konta atlikums» turpināsies līdz pat 2014.gadam, lai izpētītu tā popularitāti, salīdzinot ar citiem tradicionāliem konta apskatīšanas veidiem - telefona īsziņas vai bankomāti.

Arī pēc nelielas abonēšanas maksas ieviešanas šim pakalpojumam, autorizējoties aplikācijā konta atlikumu joprojām varēs apskatīt bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu