Nibiru vairs nav aiz kalniem: Izziņots jauns pasaules gala datums (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Sazvērestības teoriju kaldinātāji iesējuši kārtējo baiļu sēklu ļaužu sirdīs, paziņojot, ka pasaules gals nāk virsū platiem soļiem.

Pasaules gals mūs piemeklēs 23. aprīlī, kad Saule, Mēness un Jupiters nostāsies rindā attiecībā pret Jaunavas zvaigznāju, atnesot jau Bībelē solīto apokalipsi.

Kā vēsta ārvalstu mediji, 23. aprīļa naktī mistiskā Nibiru planēta parādīsies pie debesīm; tam nekavējoties sekos Trešais pasaules karš, uz Zemes ieradīsies Antikrists un sāksies septiņi pasaules šķīstīšanas gadi.

Lai arī NASA vairākas reizes ir paziņojusi, ka tā saucamā Nāves planēta neeksistē, turklāt pēdējo gadu laikā numerologi neveiksmīgi izziņojuši pasaules galu teju neskaitāmas reizes, sazvērestību teorētiķi uzskata, ka NASA noklusē patieso informāciju un pasaules gals pienākšot kā likts.

Kā vēsta izdevums «Express», sazvērestību teorētiķi sludināja, ka mistiskā planēta, kas tautā saukta arī par Planētu X, pie debesīm parādīsies pagājušā gada augustā, septembrī, oktobrī, novembrī un decembrī. Acīm redzami, ka nevienā no minētajiem gada mēnešiem pasaulei gals nav pienācis. Vai šoreiz pareģojums piepildīsies? Dzīvosim, redzēsim.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu