Piemērotākie māju aromāti katrai zodiaka zīmei (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Katra zodiaka zīme ir īpaša, tāpēc atšķiras ne tikai to personības, bet arī gaumes. Lai arī dažkārt, balstoties uz iknedēļas horoskopu, ir grūti noteikt, kādas likstas vai prieki norisināsies katras zodiaka zīmes pārstāvju dzīvē, tomēr vispārīgi katrai zīmei var piedēvēt kādas īpašības un vēlmes. Sveces un citi mājas aromāti lieliski spēj atspoguļot katras zīmes personību - noskaidro, kādas smaržas, sveces vai vīraki tev piestāvētu vislabāk.

 
Foto: Pixabay

Auns

Auni ir karstasinīgi un ugunīgi cilvēki, tāpēc arī mājas aromātam šīs zīmes pārstāvjiem ir jābūt mazliet pikantam. Izmēģini sveces ar melno piparu vai kanēļa smaržu.

 
Foto: Pixabay

Vērsis

Dabas mīļotājam Vērsim noderēs tāds aromāts, kas liks tam sajust dabu un tās vēsmas. Šīs zīmes pārstāvju mājokļos lieliski iederēsies dzintara smarža.

 
Foto: Unsplash

Dvīņi

Aktīvajiem un vienmēr jautrajiem Dvīņiem katra dzīves minūte ir no svara, tāpēc arī mājas aromātam ir jābūt enerģiskam un uzmundrinošam. Tā kā daudzi Dvīņi mīl baudīt labu kafiju, to mājokļos iederēsies lazdu riekstu kafijas smarža.

 
Foto: Unsplash

Vēzis

Mierīgajiem un mīlošajiem Ūdens zīmes pārstāvjiem Vēžiem patiks atsvaidzinošas un mierīgas smaržas. Vēža zīmes pārstāvju mājokļos patīkamu atmosfēru radīs melongurķa vai melones aromāti.

 
Foto: Unsplash

Lauva

Karaliskajiem, uzmanību mīlošajiem Lauvām mājokļos ir nepieciešami tādi aromāti, kas liks tiem piezemēties un sajust zemi zem kājām. Lauvām piemērotākās būs koku smaržas, piemēram, kadiķa vai tējaskoka.

 
Foto: Pixabay

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvji ir perfekcionisti, kas reizēm mēdz aizmirsties sapņos un iecerēs. Sapņainajām Jaunavām noderēs bergamote, kas palīdzēs tiem noturēties pie zemes un atrast balansu starp sapņiem un realitāti.

 
Foto: Pixabay

Svari

Brīvdomātājiem un harmonijas cienītājiem Svariem piestāvēs tādi aromāti, kas mājās ieviesīs mieru un klusumu. Svaru zīmes pārstāvjiem vislabāk pie sirds ies ziedu aromāti, piemēram, aromātiskās sveces vai kociņi ar rožu vai ģerānijas smaržu.

 
Foto: Pixabay

Skorpions

Skorpioni ir ļoti dinamiski un sprigani cilvēki ar valdzinošu ārieni un karstasinīgu dvēseli. Šādai personībai arī mājoklī noteikti ir nepieciešami tādi aromāti, kas lieliski atspoguļos to īpašības. Skorpionu zīmes pārstāvju mājās iederēsies dūmakainas un koka smaržas, piemēram, muskatrieksta, anīsa, ķimeņu un vībotnes kombinācijas.

 
Foto: Unsplash

Strēlnieks

Patstāvīgajiem un enerģiskajiem Strēlniekiem reizēm noderētu atklāt savu maigo pusi ar īpaši saldiem aromātiem. Izmēģini salda putukrējuma, vaniļas vai bumbieru aromātu sveces vai kociņus.

 
Foto: Unsplash

Mežāzis

Mežāži ir īsti dabas bērni, kas spēj saglabāt mieru pat kritiskās situācijās un vienmēr ir saskaņā ar sevi. Šīs zīmes pārstāvjiem piestāvēs dabiski aromāti, piemēram, tuksneša salvija, kas palīdzēs Mežāžiem nomierināties pēc saspringtas dienas.

 
Foto: Unsplash

Ūdensvīrs

Draudzīgie un lojālie Ūdensvīri savā mājoklī novērtēs aromātus, kas patiks visiem ciemiņiem un pārējiem mājiniekiem. Ar lavandas smaržu nevar nošaut greizi - šī smarža valdzinās gan pašus Ūdensvīrus, gan arī viņu tuviniekus.

 
Foto: Pixabay

Zivis

Šī radošā zodiaka zīme, kas pielāgosies teju katram un ir atvērta teju visam, visvairāk iemīlēs aromātus, kas spēj radīt pludmales un lielu ūdeņu piekrastes gaisotni. Zivju zīmē dzimušajiem mājoklī iederēsies mango un kokosriekstu aromāti, kas ļaus Zivīm sajust savu būtību un saistību ar okeānu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu