Slavenības zem 30, kuru īpašumā ir prātam neaptveramas mājas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Iegādāties mājokli pirms 30 gadu vecuma ir liels sasniegums - tikai retajam izdodas sakrāt tik daudz naudas, lai spētu nopirkt prātam neaptveramus īpašumus. Taču ir kāds sabiedrības slānis, kuram mājokļa iegāde jaunībā nav nekas īpašs, jeb slavenības. Lūk, slaveni jaunieši, kas netaupa savus iekrājumus un iegādājas visai iespaidīgus namus, par kādiem daudzi varētu tikai sapņot.

 
Foto: Scanpix

Kailija Dženere

Kailija Dženere pasaulē jau ir pazīstama ar izšķērdīgu luksusa dzīvesveidu - arī nekustamo īpašumu Kardašjanu māsa nopirka tāpat kā kurpes un drēbes. Pirms diviem gadiem Dženere iegādājās veselu kvartālu ekskluzīvā Kalifornijas rajonā, 12 miljonu dolāru vērtībā. 2016. gadā Kailijas īpašumā nonāca 6 miljonus vērta villa un 4,5 miljonus vērta mājiņa tai blakus.

 
Foto: Scanpix

Kendala Dženere

Arī Kailijas Dženeres māsa, modele Kendala ar īpašumu iegādi nekavējas. Tikai 18 gadu vecumā Dženere iegādājās divistabu dzīvokli kādā ekskluzīvā Holivudas rajonā 1,39 miljonu vērtībā. Vienlaikus ar Holivudas īpašumu Kendalai pieder arī neliels divistabu dzīvoklis Losandželosā, kura vērtība arī ir mērāma 1,39 miljonos dolāru. Savukārt pērnā gada vasarā Kendala pamanījās iegādāties greznu modernisma tipa Holivudas māju 6,5 miljonu dolāru vērtībā, kur pirms tam dzīvoja aktieru pāris Emīlija Blanta un Džons Krazinskis.

 
Foto: Scanpix

Džidži Hadida

Daiļā modele Džidži Hadida pirms attiecībām ar Zeinu Maliku, 2015. gadā bija iegādājusies kādu glaunu dzīvokli Ņujorkas centrā. Par Manhetenas piecu istabu dzīvokli modele samaksāja visai pieklājīgu summu - 2,45 miljonus dolāru. No gaišā dzīvokļa logiem paveras fantastisks skats uz Ņujorku, bet dzīvoklis ir aprīkots ar piecām istabām, četrām vannas istabām un garderobi.

 
Foto: Scanpix

Daniels Redflifs

«Harija Potera» zvaigzne Daniels Redklifs jau 2007. gadā iegādājās savu pašreizējo divistabu dzīvokli Ņujorkā, Manhetenas luksusa rajonā SoHo. Šobrīd slavenais aktieris meklē savam 4,29 miljonus vērtajam dzīvoklim īrniekus, kam ik mēnesi piedzīs 19 000 dolāru par īri. Stiklotās ēkas kompleksā ietilpst arī milzīga trenažieru zāle un baseins, savukārt Redklifa dzīvoklim ir dēļu grīda, augsti griesti, stilizēti gaismekļi un milzīga virtuve.

 
Foto: Scanpix

Dženifera Lorensa

«Bada spēļu» zvaigzne Dženifera Lorensa 2014. gadā iegādājās kādu namu Kalifornijas ekskluzīvajā rajonā Beverlihilsā par visai brangu summu - 6,4 miljoniem dolāru. Oskarotās aktrises nams savulaik piederējis arī dziedātājai un aktrisei Džesikai Simpsonei un Elenai Dedženeresai - tolaik māja bija mērojama teju 8 miljonus vērta. Pati aktrise ir kādā intervijā ir teikusi: «Mana māja ir šā rajona padauza - visas slavenības šeit ir kaut reizi dzīvojušas.»

 
Foto: Scanpix

Liams Hemsvorts

Arī Dženiferas Lorensas kolēģis, «Bada spēļu» zvaigzne Liams Hemsvorts, izvēloties mājokli, neskopojas ar līdzekļiem - aktieris 2014. gadā iegādājās kādu šiku māju Malibu piekrastē par 6,8 miljoniem dolāru. Trīs guļamistabu māja ir aprīkota ar peldbaseinu, milzīgiem logiem, trīs guļamistabām, koka grīdu un šefpavāra cienīgu virtuvi.

 
Foto: Scanpix

Džastins Bībers

Džastina Bībera savdabīgo un izšķērdīgo gaumi nepārspēs neviens - 2014. gadā mūziķis sāka īrēt milzīgu apļveida ēku, kuras mēneša īre bijusi 59 tūkstoši dolāru. Sešu guļamistabu māja ar septiņām vannasistabām, septiņām garāžām un stikloto baseinu beigu beigās Bīberam izmaksāja vairāk nekā 10 miljonus dolāru. Šī māja pirms pāris gadiem bija ierauta skandālu virpulī - te Džastins pamanījās izvest no pacietības kaimiņus ar savām mežonīgajām ballītēm, kurās jaunieši apmētāja kaimiņu mājokļus ar olām.

 
Foto: Scanpix

Zaks Efrons

Arī «Vidusskolas mūzikla» zvaigzne Zaks Efrons 2014. gadā iegādājās īstu ballīšu māju Holivudhilsas apkaimē par teju 3 miljoniem dolāru. Šī nelielā divu guļamistabu mājiņa savulaik ir īpaši celta leģendārajam britu sportistam Rodnijam Valkeram. Modernisma stila mājiņa ir aprīkota ar stikla sienām, trīs vannas istabām, apsildāmām betona grīdām un peldbaseinu.

 
Foto: Scanpix

Teilore Svifta

Arī dziedātāja Teilore Svifta neatpaliek no saviem slavenajiem draugiem. Viņas īpašumā ir grezna, gandrīz 18 miljonu vērta māja Rodailendā. 1930. gadā celtajā ēkā nu visai bieži norisinās slavenību ballītes, kuras plaši tiek atspoguļotas arī sociālajos tīklos.

 
Foto: Scanpix

Lūsija Heila

Mīlīgā aktrise no seriāla «Mazās, jaukās meles», tāpat kā citi slavenie kolēģi, 2014. gadā arī pievērsās mājokļa iegādei. Aktrises īpašumā ir gandrīz 2 miljonus vērta māja Kalifornijas slavenību rajonā Beverlihilsā. Tikai četras istabas lielā mājiņa uz citu fona izceļas ar tās spāņu stila arhitektūru, ārdurvju kokgrebumiem un pat Romeo un Džuljetas cienīgiem balkoniņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu