Moderni risinājumi, oriģinalitāte, elegance – privātmāja Berģos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Šobrīd pārdošanā pieejama ārkārtīgi gaumīga privātmāja Berģos. Šis mājoklis patiesi atstāj elegantas un pārdomātas dzīvesvietas iespaidu, sākot ar iekšējās apdares risinājumiem, beidzot ar mēbeļu izvēli.

Māja veidota ļoti funkcionāla un ergonomiska, taču nav piemirsts arī par krāšņumu, kas tiek panākts ar dažādu interjera elementu palīdzību.

Foto: City24.lv

Vairāk gaismas un plašuma palīdz izjust lielie alumīnija logi. Tiesa gan, tie nav atverami, tāpēc svaigu gaisu šajā mājvietā palīdz uzturēt rekuperācijas ventilācijas iekārta. Bet nav pamata raizēm, jo šī sistēma ir sevi veiksmīgi pierādījusi. Tāpat mājā ir saglabāta iespēja atvērt mazos logus.

Foto: City24.lv

Liels uzsvars Berģu namā tiek likts uz sienām. Tās ir gan gludi špaktelētas, gan rupjas, gan apmestas. Vietām krāsotas ar toņkrāsu, vietām - caurspīdīgo krāsu.

Foto: City24.lv

Pati ievērojamākā telpa mājā noteikti ir virtuve. Tā ir plaša, funkcionāla un moderna. Ēst gatavošana un arī viesu uzņemšana šeit sagādās īstu baudu.

Foto: City24.lv

Apskati gaumīgo privātmāju!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu