Bēgot no policijas, vīrietis ar zagtu auto ietriecas policijas auto un notriec stirnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Vakar, bēgot no policijas, 1993.gadā dzimušais vīrietis, pirms nobrauca no ceļa, notriecis stirnu un sabojājis policijas automašīnu, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā inspektore Diāna Purviņa.

Viņa skaidroja, ka vakar pēc plkst.20 Tukuma iecirknī saņemta informācija par to, ka kāds vīrietis pārvietojas ar automašīnu «Peugeot Partner», iespējams, būdams alkohola reibumā. Turklāt, pārbaudot automašīnu pēc reģistrācijas numura, tika konstatēts, ka minētā automašīna ir pieteikta kā zagta un atrodas meklēšanā.

«Reaģējot uz saņemto informāciju, policijas darbinieki nekavējoties sākuši automašīnas meklēšanu, un drīz vien minētā automašīna pamanīta Tukumā, Smilšu ielā. Vadītājs nepakļāvās policijas darbinieku prasībai apstāties un sāka bēgšanu. Bēgšanas laikā vadītājs izraisīja sadursmi ar policijas dienesta automašīnu,» informēja Purviņa.

Automašīnai tiekot līdz Kandavas pagastam, uz ceļa Līgas-Kandava-Veģi tās priekšā izskrēja stirna, kā rezultātā notika sadursme, automašīna kļuva nevadāma, nobrauca no ceļa, ietriecās betona stabā un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā vadītājs guva traumas un tika nogādāts medicīnas iestādē.

Jau ziņots, ka vakar Kandavas novadā jaunietis, ar auto bēgot no policijas, nobraucis no ceļa un apgāzies, informēja Valsts policijā.

Kandavas pagastā, ceļa Līgas-Kandava-Veģi 9.kilometrā, 1993.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu «Peugeot Partner», bēgot no likumsargiem, nav spējis novaldīt auto, kā rezultātā tas nobraucis no ceļa un apgāzies.

Negadījumā cietis automašīnas vadītājs. Turklāt automašīna bijusi izsludināta meklēšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu