«Imantas ozoli» attīstītājs investē vairāk nekā € 15 miljonus jaunā projektā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: imantasozoli.lv

Daudzdzīvokļu projekta «Imantas ozoli» attīstītājs SIA «KBO» investēs 15 miljonus eiro jaunā dzīvokļu kompleksa projektā «Akācijas», informēja kompānijas valdes loceklis Oskars Dzirnieks.

Viņš norādīja, ka jauno kompleksu «Akācijas» plānots attīstīt Imantā, Rīgā. Dzīvokļu kompleksā būs četras ekonomiskās klases daudzdzīvokļu mājas ar 54 dzīvokļiem katrā. Četrās deviņu stāvu mājās būs dzīvokļi 40 līdz 78 kvadrātmetru platībā. Dzīvokļi tiks piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari un aprīkoti ar ērtībām. Dzīvojamās mājas teritorijā būs arī autostāvvieta un bērnu rotaļu laukums.

Ēkas plānots nodot ekspluatācijā 2018.gada nogalē.

«Šobrīd pieprasījums pēc ekonomiskās klases segmenta dzīvokļiem jaunajos projektos aizvien pārsniedz piedāvājumu, tāpēc Rīgā, Imantā, attīstīsim vēl vienu dzīvojamo māju projektu. Mūsu līdzšinējā pieredze, realizējot projektu «Imantas ozoli», rāda, ka iedzīvotāji nevēlas pārmaksāt par lieko platību dzīvoklī, tāpēc visbiežāk izvēlas mājokli līdz 70 kvadrātmetriem. Jauno ēku projektēšanā un būvniecības procesā īpaša uzmanība tika pievērsta energoefektivitātei, mūsdienu tehnoloģijām un ekonomiska dzīvesveida īstenošanai,» skaidroja Dzirnieks.

Nekustamo īpašumu attīstītājs «KBO» pārstāv Somijas uzņēmuma «Insinööritaimisto Bertel Ekengren» nekustamā īpašuma projektus Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu