«Lattelecom» maratona laikā nozagtas aptuveni 200 medaļas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

«Lattelecom» maratona laikā garnadži kopumā piesavinājušies aptuveni 200 medaļu, apstiprināja pasākuma organizatoru pārstāve Inese Ķīkule.

Viņa gan norādīja, ka nozudušo medaļu skaits ir niecīgs, ja ņem vērā to, ka vairāk nekā 37 000 dalībnieku savus apbalvojumus saņēma. Organizatori arī neplāno ziņot par notikušo policijai, jo šis iztrūkums neesot tik ievērojams, lai tērētu policijas un arī pašu organizatoru resursus. «Mums nemaz nav pierādījumu, kas apliecinātu, ka medaļas pazudušas. Šo uztveram kā pamācību nākamajam gadam, kad rūpīgāk sekosim līdzi medaļu atrašanās vietai un apsardzei,» sacīja Ķīkule.

Viņa norādīja, ka organizatori lielāko daļu iztrūkstošo medaļu jau ir izgatavojuši un nogādājuši pie dalībniekiem. Papildus medaļu izgatavošana un izsūtīšana izmaksājusi aptuveni 1000 eiro. «Mēs tomēr nevēlamies radīt negatīvu noskaņu, jo lielākā daļa dalībnieku medaļas saņēma un pasākums bija izdevies. Izgatavot dažas papildu medaļas nav tik grūti, lai pasākumam pēkšņi atstātu rūgtuma noskaņu,» pauda pārstāve.

Jau ziņots, ka kopumā «Lattelecom Rīgas maratons» dažādās distancēs šogad pulcēja rekordlielu dalībnieku skaitu - 37 645 skrējējus no 78 valstīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu