Īsteno sapni par savu atpūtas kompleksu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Varbūt kādreiz esi sapņojis par sava atpūtas kompleksa vadīšanu? Šis sapnis nu varētu piepildīties, jo skaistais un pilnvērtīgais īpašums Kandavas pusē gaida sev jaunus saimniekus. Un, ja esi nolēmis atpūtas kompleksu apdzīvot jau šajā vasarā, tad šo procesu ērtāku padarīs fakts, ka īpašums tiek pārdots ar visiem traukiem, gultas veļu un mēbelēm.

9,88 hektārus lielais īpašums sastāv no viesu nama, saimniecības ēkas ar papildu guļvietām, divvietīga mednieku namiņa, lapenes ar kamīnu, divām ugunskura vietām, trīs bruģētiem stāvlaukumiem, diviem dīķiem ar izbūvētām slūžām un liela meža. Zemesgabals atrodas vien 6 kilometru attālumā no Kandavas, savukārt līdz Rīgai būs jāmēro nepilni 90 kilometri.

Foto: City24.lv

Viesu nama kopējā platība ir 346 kvadrātmetri. Pirmajā stāvā ir kamīnzāle, pirts, baseins, ģērbtuve, divas tualetes, virtuve, bāra lete. Kluso apkārtni un meža smaržu var baudīt kādā no terasēm, kas izbūvētas katrā mājas pusē. Arī otrajā stāvā ir iespēja baudīt skaistās ainavas, jo ir divi balkoni. Tāpat šajā stāvā var atrast sev piemērotāko guļvietu kādā no sešām istabām. Otrais stāvs sevī ietver arī trīs vannas istabas ar tualetēm, gaiteni un vēl vienu atsevišķu tualeti.

Foto: City24.lv

Mednieku namiņa kopējā platība ir 42 kvadrātmetri, no kuriem 17 kvadrātmetrus aizņem omulīga āra terase. Tajā ir vannas istaba ar tualeti, aprīkota virtuve un iekārtota guļamistaba. Savukārt 57 kvadrātmetrus lielā saimniecības ēka paredzēta gan malkas un saimniecības rīku glabāšanai, gan arī papildu guļvietu nodrošināšanai. Īpašumā ir arī lapene ar elektrības pieslēgumu un kamīnu, lielu galdu un krēsliem.

Aplūko skaisto namiņu Kandavā!

Foto: City24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu