Degvielas tirgotājs «Neste Latvija» pērn attīstībā investējis € 3 miljonus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees/LETA

Degvielas tirgotājs SIA «Neste Latvija» pagājušajā gadā attīstībā investējis trīs miljonus eiro, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Pērn uzņēmums turpināja uzņēmējdarbību visās darbības jomās, attīstot infrastruktūru un paplašinot automātisko degvielas uzpildes staciju tīklu. Pagājušajā gadā atvērtas četras jaunas degvielas uzpildes stacijas - Valmierā, Tīnūžos, Anneniekos un Pierīgā - Granīta ielā, kopumā tīklā sasniedzot 71 degvielas uzpildes staciju.

Arī šogad uzņēmums turpinās investēt jaunu produktu, tehnoloģiju un pakalpojumu izstrādē un attīstībā, meklējot arvien ilgtspējīgākus risinājumus, un stiprinot pozīciju Latvijas degvielas tirgū.

«Neste Latvija» pagājušajā gadā strādāja ar 280,492 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,5% vairāk nekā 2016.gadā, kā arī kompānijas peļņa pieauga par 1,5%, sasniedzot 9,807 miljonus eiro. Tostarp «Neste Latvija» ieņēmumi no degvielas tirdzniecības pērn pieauga par 1,5% un bija 276,619 miljonu eiro apmērā.

Arī 2018.gadā «Neste Latvija» attīstībā paredzēts investēt apmēram trīs miljonus eiro.

«Neste Latvija» dibināta 1993.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 15 029 784 eiro. «Neste Latvija» ir Somijas naftas pārstrādes un tirdzniecības uzņēmuma «Neste» korporācijas meitasuzņēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu