«Norwegian» noraidījusi divus «International Airlines Group» pārņemšanas piedāvājumus

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Norvēģijas zemo cenu lidsabiedrība «Norwegian Air Shuttle» («Norwegian») paziņojusi, ka tā noraidījusi divus atsevišķus pārņemšanas piedāvājumus, ko izteikusi Lielbritānijas nacionālās aviokompānijas «British Airways» un Spānijas nacionālās lidsabiedrības «Iberia» holdingkompānija «International Airlines Group» (IAG), kas jau iegādājusies 4,61% «Norwegian» akciju.

««Norwegian» padome apstiprina, ka tā saņēmusi divus atsevišķus piedāvājumus no IAG saistībā ar 100% «Norwegian» akciju iegādi,» norāda Norvēģijas lidsabiedrība.

Aviokompānijas padome vēsta, ka tā vienbalsīgi šos piedāvājumus noraidījusi, jo tie nepietiekami novērtē lidsabiedrību un tās perspektīvas.

Kā ziņots, IAG 12.aprīlī pavēstīja par 4,61% «Norwegian» akciju iegādi. Neilgi pēc tam saasinājās spekulācijas, ka IAG varētu īstenot pilnību aviosabiedrības pārņemšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu