Iespējams, tehniskas kļūdas dēļ kļuvis zināms karaliskā bēbja vārds

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/PA Images/ MEGA/ Scanpix

Neviens nav pasargāts no tehniskām kļūmēm – pat ne karaliskā ģimene. Britu karaliskās ģimenes mājaslapas izstrādātāji, iespējams, netīši ir atklājuši prinča Viljama un Keitas Midltones trešā bērna vārdu. Šajā mājas lapā dažiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem ir savas tīmekļa lappuses. Tām iespējams piekļūt, ierakstot saitei paredzētajā logā meklēto karaliskā pārstāvja vārdu (aiz saites sākotnējās daļas «royal.uk»). Šeit iespējams atrast lapas par karalieni Elizabeti, princi Viljamu, princi Hariju, princi Čārlzu un daudziem citiem, ziņo people.com.

Ja centīsieties atrast prinča Džordža vai princeses Šarlotes lapu, tad jums uzrādīs «piekļuve liegta». Bet neatlaidīgi cilvēki tomēr ir atraduši ļoti nozīmīgu norādi par karaliskā bērna iespējamo vārdu: ja tiek ierakstīts «royal.uk/prince-albert», tiek uzrādīta tādi pati lapa, kā meklējot Džordžu vai Šarloti – ar uzrakstu «piekļuve liegta». Bet, ja tiek ierakstīts vēl viens bērna vārds, par kuru tika liktas augstas likmes, – Artūrs («royal.uk/prince-arthur»), tad tiek uzrādīts, ka šāda lapa vispār nepastāv. Tātad vārds varētu būt Alberts!

Vārds Alberts jau kādu laiku ir bijis paredzamo bērna vārdu augšgalā. Bukmeikeri no pieciem vārdiem šo ierindojuši pirmajā vietā. Un lūk, kāpēc! Vārds Alberts britu karaliskajā ģimenē ir bijis populārs jau kopš karalienes Viktorijas un prinča Alberta kāzām 1840. gadā. Tas ir parādījies gandrīz katrā ģimenes paaudzē. Tas bija karaļa Džordža VI dzimšanas vārds, kā arī ir prinča Endrjū un prinča Harija vidējais vārds. Ja bērna vārds patiešām būs Alberts, tad to varētu uztvert kā pagodinājumu mazā zēna onkulim.

Protams, nekas vēl nav droši zināms, kamēr Viljams un Keita nav snieguši oficiālu paziņojumu. Bet šī ir viena no norādēm, kas ir pamanīta kopš brīža, kad pasaulē nāca Kembridžas hercogu pāra dēls. Un, ja tas tā patiešām arī ir, tad, Albert, laipni lūgts karaliskajā ģimenē!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu