«Providus» dibinātāja Tērauda kļuvusi par «Kustības «Par!«» izpilddirektori

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Domnīcas «Providus» dibinātāja Vita Tērauda ir kļuvusi par partijas «Kustība «Par!«» jauno izpilddirektori, informēja politiskā spēka pārstāve Amālija Brūvere.

Līdzšinējais izpilddirektora vietas izpildītājs Mārtiņš Staķis darbu partijā turpinās kā priekšvēlēšanu kampaņas vadītājs.

Tērauda koordinēs «Kustības «Par!«» darbinieku un brīvprātīgo komandu, kā arī vadīs priekšvēlēšanu kampaņas administratīvo darbu.

Partijas vadītājs Daniels Pavļuts pauda, ka Tērauda ir bijusi «Kustības «Par!«» komandā kopš tās dibināšanas kā Pārskata padomes locekle un ir aktīvi iesaistījusies partijas programmas tapšanā, atkārtoti apliecinot savas prasmes organizāciju vadīšanā un sabiedriskajā darbā.

«Kustības «Par!«» Pārskata padome turpmāk darbosies četru locekļu sastāvā.

Tēraudai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze valsts pārvaldes un nevalstisko organizāciju darbā. No 1992. līdz 1996.gadam viņa strādāja Ārlietu un Valsts reformu ministrijās, kā arī Valsts Cilvēktiesību birojā valsts pārvaldes transformācijas periodā. No 1996. līdz 2003.gadam viņa bija «Sorosa fonda» izpilddirektore, īstenojot atbalsta programmas demokrātijas stiprināšanā.

2002.gadā Tērauda dibināja sabiedriskās politikas centru «Providus» un bija tā direktore līdz 2013.gadam. Vienlaikus no 2004.gada Tērauda vadīja «Pasos» - politikas centru apvienību atvērtai sabiedrībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu