Labdarības kampaņā bērnu paliatīvās aprūpes nodrošināšanai saziedots 2331 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Labdarības kampaņā «Dāvā iespēju dzīvot mājās, nevis slimnīcā» bērnu paliatīvās aprūpes nodrošināšanai saziedots 2331 eiro, aģentūru LETA informēja Bērnu paliatīvās aprūpes biedrības komunikācijas speciāliste Arta Lāce.

Viņa skaidroja, ka šie līdzekļi tiks izmantoti ģimeņu sociālās rehabilitācijas nometnes organizēšanai, kā arī medicīnas aparatūras iegādei un bērnu paliatīvās aprūpes multidisciplinārās komandas mājas vizīšu izdevumu segšanai.

Labdarības kampaņa «Dāvā iespēju dzīvot mājās, nevis slimnīcā» «Apotheka» aptieku tīklā norisinājās otro reizi. Kampaņas mērķis ir sniegt atbalstu, lai nodrošinātu profesionālu palīdzību teju 300 Latvijas ģimenēm, kas mājās audzina neizārstējami slimus bērnus.

Bērnu paliatīvā aprūpe ir visaptveroša palīdzība neizārstējami slimiem bērniem ar neiroloģiskām, onkoloģiskām, ģenētiskām saslimšanām, iedzimtām orgānu patoloģijām un citām slimībām.

Kā ziņots, Bērnu paliatīvās aprūpes biedrības labdarības kustība «Eņģeļu koks» no pagājušā gada 2.novebra līdz 30.decembrim rīkoja pirmo labdarības kampaņu «Dāvā iespēju dzīvot mājās, nevis slimnīcā», lai vāktu līdzekļus smagi slimu bērnu paliatīvajai aprūpei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu