Sprādziens Anglijā: bojāgājušo vidū, iespējams, arī sieviete no Latvijas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien kādā ēkā Lesterā, Anglijas vidienē, nogranda sprādziens, pēc kura izcēlās ugunsgrēks. Tiek uzskatīts, ka bojā gājuši pieci cilvēki, kuru vidū, iespējams, bija arī 22 gadus vecā Viktorija Ljevļeva no Latvijas, ziņo britu laikraksts «The Times».

Lesterā sprādziena rezultātā sabruka divstāvu nams. Ēkas pirmajā stāvā atradās neliels poļu pārtikas veikals, bet virs tā dzīvoklis.

Policija ēkas drupās atradusi piecu cilvēku mirstīgās atliekas. Taču, kamēr tās vēl nav identificētas un radinieki informēti, bojāgājušie oficiāli tiek uzskatīti par pazudušiem.

Vietējie mediji vēsta, ka Ljevļeva svētdien ap plkst.19.00, kad ēkā nogranda sprādziens, strādāja veikalā «Zabka». Viņa bija nesen pieņemta darbā, un tā bija viņas otrā maiņa.

«Tā bija tikai Viktorijas otrā diena darbā. Mēs gribējām paskatīties, vai viņa varēs strādāt pilnu slodzi,» tabloīdam «The Sun» stāsta 33 gadus vecais Arams Kurds, kuram veikals piederēja. Viņš sprādziena laikā atradās noliktavā.

Viņš sacīja, ka vēl nezinot sprādziena cēloni.

Tomēr policija apstiprināja, ka pagaidām nekas neliecina, ka sprādziens būtu saistīts ar terorismu.

Kā ziņots, Lielbritānijas policija saistībā ar sprādzienu aizturējusi trīs vīriešus. Aizturētie ir aptuveni 30 gadus veci un nāk no dažādiem Lielbritānijas reģioniem. Sīkāku informāciju policija pagaidām nesniedza.

Starp bojāgājušajiem varētu būt arī 46 gadus vecā Mērija Ragūbīra un viņas 17 un 18 gadus vecie dēli Šons un Šeins, kuri dzīvoja dzīvoklī virs veikala. Par pazudušu uzskata arī Šeina 18 gadus veco draudzeni Lī Betu Rīku.

Domājams, ka Ragūbīras trešais dēls Skotijs sprādzienā izdzīvoja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu