Saistībā ar Lesterā notikušo sprādzienu Lielbritānijā aizturēti trīs cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MATT CANE / Leicestershire Fire and Rescue Service

Lielbritānijas policija aizturējusi trīs vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās par saistību ar svētdien Lesterā notikušo sprādzienu, kurā dzīvību zaudēja pieci cilvēki, vēsta laikraksts «The Independent».

Policija paziņoja, ka aizturētie ir aptuveni 30 gadus veci un nāk no dažādiem Lielbritānijas reģioniem. Sīkāku informāciju policija pagaidām nesniedza.

Tomēr policija apstiprināja, ka pagaidām nekas neliecina, ka sprādziens būtu saistīts ar terorismu.

Jau vēstīts, ka Lesterā, Anglijas vidienē, sprādziena rezultātā sabruka divstāvu nams. Ēkas pirmajā stāvā atradās neliels poļu veikals, bet virs tā dzīvoklis.

Policija ēkas drupās atradusi piecu cilvēku mirstīgās atliekas. Taču, kamēr tās vēl nav identificētas un radinieki informēti, bojāgājušie oficiāli tiek uzskatīti par pazudušiem.

Policijas sniegtā informācija liecina, ka upuru vidū, domājams, ir arī 22 gadus vecā Viktorija Ljevļeva no Latvijas. Viņa bija tikko kā sākusi strādāt veikalā un sprādziena brīdī atradās tur, ziņo laikraksts «Daily Record».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu