Kandavas novada pašvaldība par € 25 000 pirks telpas tūrisma centram

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Kandavas novada pašvaldība tūrisma centra vajadzībām par 25 000 eiro iegādāsies divas telpas Kandavā, Ūdens ielā 2, informē pašvaldībā.

Domes lēmums par telpu iegādi liecina, ka SIA «Latio», kas pēc pašvaldības pasūtījuma veicis abu īpašumu novērtēšanu, telpas tirgus vērtību novērtēja 25 000 eiro apmērā, kas atbilst tai cenai, ko pašvaldībai piedāvāja arī telpu īpašniece.

Dome lēmusi iegādāties abas telpas, vienai nosakot cenu 12 258 eiro, bet otrai - 12 742 eiro.

Jau vēstīts, ka iepriekš pašvaldības izpilddirektoram Egīlam Dudem uzdots vienoties ar īpašnieci Airu Freimani par divu - 73 un 76 kvadrātmetrus plašu - telpu iegādi Ūdens ielā 2. Freimane telpas pašvaldībai piedāvājusi, jo tās vēlas iegādāties kāda juridiska persona ar mērķi iekārtot pārtikas veikalu.

Nekustamais īpašums atrodas Kandavas vecpilsētā, un tā pielietojums esošā īpašnieka skatījumā varētu būt atbilstošs Kandavas novada tēla popularizēšanai. Īpašniece domei telpas piedāvājusi par 25 000 eiro.

Izvērtējot nedzīvojamo telpu atrašanās vietu un to iespējamo pielietojumu, pašvaldība secinājusi, ka īpašumu atrašanās ir stratēģiski labā vietā. Nedzīvojamās telpas varētu izmantot pašvaldības autonomo funkciju nodrošināšanai kultūras, tūrisma un sociālajā sfērā. Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dagnija Gudriķe aģentūru LETA informēja, ka uz telpām varētu pārcelt Kandavas Tūrisma informācijas centru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu