Madonnas veiksmīgi slēptie bērni: izrādās, jau seši

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: madonna/ Instagram

Pasaulslavenas zvaigznes un adopcija - modes lieta vai vēlme palīdzēt nelaimē nonākušiem bērniem? Izrādās, arī Madonna ir no tiem vecākiem, kas adoptējuši prāvu pulciņu bērnu - vienu puisi un trīs meitenes no Malāvijas. Bez šiem četriem adoptētajiem bērniem Madonnai ir vēl divi - pašas klēpī iznēsāti. Madonna ir spēcīgs pierādījums tam, ka daudzbērnu ģimenes māmiņa var būt izcila arī karjerā, šoreiz gan ne ikdienišķā. Piedāvājam apskatīt Madonnas sešus bērnus, kam bioloģisko vecāku dažādība netraucē būt par vienu ģimeni.

 
Foto: FameFlynet, Inc/ Vida Press

Lurdesa Marija Čikone Leona

Vecākā Madonnas meita Lurdesa (Lourdes Maria Ciccone Leon) dzimusi attiecībās ar fitnesa treneri Karlosu Leonu 1996. gada 14. oktobrī Losandželosā. Vārdu Lurdesa meitai devusi par godu Francijas pilsētai un vienkārši tāpēc, ka Madonnai tas patika. Savu grūtniecību Madonna atklāja filmas – mūzikla «Evita» uzņemšanas laikā. Sākumā gan bijusi nedaudz pārsteigta, bet pēc tam nospriedusi, ka ir saņēmusi to, ko visvairāk bija vēlējusies.

Šobrīd Lurdesa sākusi modeles un aktrises karjeru.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Roko Ričijs

Madonnas dēls Roko Ričijs (Rocco Ritchie) dzimis 2000. gada 11. augustā, laulībā ar britu režisoru Gaju Ričiju. Diemžēl Madonnas laulība izjuka, savukārt par dēlu vecāki ilgi cīnījās tiesā. Roko pārmaiņus dzīvoja te pie viena, te otra vecāka. 2016. gadā beidzot tika panākta vienošanās, ka abu kopīgais dēls dzīvos pie tēva Londonā. Vienlaikus ar šo notikumu Roko tika arestēts par narkotiku lietošanu.

 
Foto: AKM Images / GSI Media/ Vida Press

Deivids Banda Mvali Čikone Ričijs

Deivids (David Banda Mwale Ciccone Ritchie) dzimis 2005. gada. 24. septembrī Malāvijā, Āfrikā. Madonnai esot attiecībās ar Gaju Ričiju, viņi adoptēja Deividu 2006. gada oktobrī. Adopcijas process bija diezgan ilgs un sarežģīts, jo šajā valstī adopcija nebija likumīga. Pretrunīgi tika vērtēts arī tas, ka Deivida tēvs bija dzīvs, bet nespējīgs parūpēties par dēlu. Madonna saņēma nosodījumu arī no Andželīnas Džolijas puses. Par spīti visiem sarežģījumiem, Deivids tika adoptēts.

2017. gada nogalē Madonna izlēma pārcelties uz Portugāli ar visu ģimeni, lai Deivids tur varētu spēlēt futbolu labākajā Portugāles futbola skolā.

 
Foto: madonna/ Instagram

Mērsija Džeimsa Čikone

Mērsija (Mercy James Ciccone) dzimusi 2006. gada 22. janvārī Malāvijā, Āfrikā. Madonna meitenīti adoptēja 2009. gada jūnijā. Arī ar Mērsijas adoptēšanu viss nebija tik viegli, Madonnas pirmais adopcijas pieteikums tika noraidīts, jo viņa nebija Malāvijas iedzīvotāja. Tomēr pēc apelācijas (un spekulācijām, ka viņa ziedojusi 12 miljonus sterliņu mārciņu Malāvijas bērnunamiem tikai tāpēc, lai adopcija tiktu pieļauta) Madonna saņēma «zaļo gaismu» no šīs valsts tiesas oficiālai Mērsijas adopcijai.

 
Foto: InSight media/ Vida Press

Estere un Stella Čikones

Madonnas jaunākie bērni - dvīnes Estere un Stella (Estere, Stelle Ciccone) dzimušas 2012. gada 24. augustā Malāvijā. Madonna meitenes adoptēja 2017. gada februārī. Tā kā meitenīšu māte bija mirusi drīz pēc dzemdībām un vecmāmiņa, pie kuras Estere un Stella dzīvoja, vairs nespēja par viņām parūpēties, tad māsas nonāca bērnunamā. 2016. gada vasarā Madonna viesojās šajā bērnunamā un izlēma, ka adoptēs dvīnes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu