Par 4,9 miljoniem eiro pārdod bijušā premjera Krištopana māju Berģos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Par 4,9 miljoniem eiro pārdošanā izlikta bijušā premjera Viļa Krištopana māja Berģos, liecina sludinājums nekustamo īpašumu portālā «City24».

Kā liecina Zemesgrāmatas informācija, līdz 2007.gadam šīs mājas un zemesgabala īpašnieks bija Krištopans, pēc tam par īpašnieku kļuva AS «Berģu Terases 1», bet patlaban īpašnieks ir SIA «Berģu Tūjas».

Uzņēmuma «Berģu Tūjas» īpašnieks ir Krištopans (50,79%) un viņa sieva Aija Krištopane (49,21%), liecina «Firmas.lv» informācija.

Sludinājumā portālā «City24» norādīts, ka četrstāvu mājas kopējā platība ir 1500 kvadrātmetri. Mājā ir 20 istabas, sešas guļamistabas, piecas vannasistabas un 20 kvadrātmetrus liela virtuve. Ēkā ir arī baseins un sauna.

Kopā ar ēku tiek pārdots arī 10,5 hektārus liels zemesgabals.

Ēku ir iespējams iegādāties ar «SEB bankas» hipotekāro kredītu, kura ikmēneša maksājums ir 16 457 eiro.

Žurnālam «Privātā dzīve» Krištopana sieva Aija Krištopane norādījusi, ka māja tiek pārdota tādēļ, ka tās uzturēšana ir pārāk dārga un tā ģimenei ir par lielu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu