Hjū Džekmens atklāj 21 gadu ilgās laulības veiksmes noslēpumus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Hjū Džekmens un viņa sieva Debora Lī Fērnesa ir viens no tiem Holivudas pāriem, kas laulībā dzīvo vairāk nekā 20 gadus. Kopumā abi ir precējušies 21 gadu, un intervijā izdevumam «People» Džekmens norāda, ka abu attiecības ir ciešākas nekā jebkad agrāk.

Aktieris norāda, ka viens no viņu ilgo attiecību noslēpumiem ir tas, ka abi iepazinās, vēl pirms Džekmens kļuva populārs visā pasaulē.

«Mēs jau bijām kopā, komanda, neprātīgi iemīlējušies, burtiski pirms tas viss sākās,» norāda Džekmens. «Būtībā mēs redzam visus kāpumus un kritumus tādus, kādi tie ir. Mūsu prioritāte ir ģimene, un mēs esam viens otram blakus, neskatoties ne uz ko.»

Hjū pats sev nereti atgādina, ka bez sievas atbalsta viņš nebūtu tik veiksmīgs aktieris, kā ir tagad.

«Pat «Oskaru» ceremonijā es izeju ārā, uzlieku roku uz sirds un vienmēr skatos uz Debiju auditorijā,» viņš atklāj. «Īsi pēc tam savā ģērbistabā es negribu redzēt nevienu, līdz ienāk Debija. Tā ir mana pamata bāze, tas ir stūrakmens, tā ir manas ģimenes un arī manas dzīves pamata bāze.»

Džekmens un Fērnesa iepazinās 1995. gadā Austrālijas seriāla «Correlli» uzņemšanas laukumā. Neskatoties uz to, ka abiem ir 13 gadu vecuma starpība, abu attiecības ir izdevušās. 49 gadus vecajam Džekmenam un 61 gadu vecajai Fērnesai ir divi kopīgi bērni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu