Vai tu tā varētu? Attēli, kas liks pārdomāt dzīvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com

Kamēr citi pēta skaistās «Instagram» bildes, ir ļaudis, kas mainījuši savu dzīvi par visiem simts procentiem un izdzīvo dienas dažādās pasaules vietās. Šie cilvēki ir pametuši labi apmaksātus darbus birojā, lai pārceltos uz dzīvi treilerī. Projekta «Treilera dzīve» ietvaros (#VanLife @project.vanlife) sociālajos tīklos publicētās fotogrāfijas rosina uz nopietnām pārdomām, piemēram, vai es tā varētu?

2011. gadā amerikānis Fosters Haningtons atstāja darbu dizainera Ralfa Lorēna birojā Ņujorkā un ievācās uz dzīvi 1987. gada «Volkswagen Syncro». Ikdienā viņš sērfoja un uzņēma fotogrāfijas. Tas bija vēl pirms «Instagram» parādīšanās, vēsta «The New Yorker».

Laika gaitā Haningtonam sociālajos tīklos bija vairāk nekā miljons sekotāju. Viņš bija viens no pirmajām sociālo mediju slavenībām.

Tagad projektam «Treilera dzīve» sociālajā tīklā «Instagram» ir desmitiem tūkstoši sekotāju un šajā kustībā iesaistījušies daudzi atšķirīga dzīvesveida piekritēji.

Photo by @wildbonde #projectvanlife

A post shared by @ projectvanlife on

Mobile office ?? Photo by @comeswithaview #projectvanlife

A post shared by @ projectvanlife on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu