Rīgā Jauno gadu svinēs ar koncertu un uguņošanu, kā arī naktsklubos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jaunā gada pasākumus šovakar rīdzinieki un pilsētas viesi varēs baudīt ne vien pasākumā 11.novembra krastmalā, bet arī vairākos pilsētas naktsklubos.

Jaunā gada sagaidīšanas pasākums 11.novembra krastmalā norisināsies no plkst.21 līdz 1.janvāra plkst.3. No plkst.21 krastmalā darbosies tirdzniecības vietas un par muzikālu noskaņu gādās dīdžejs Roberts Lejasmeijers. Savukārt no plkst.22 pasākuma apmeklētāji varēs klausīties koncertprogrammu «100 dziesmas līdz simtgadei», kas veidota īpaši sagaidot Latvijas valsts jubilejas gadu. Programmā uzstāsies mūziķi Aija Vītoliņa, Aija Andrejeva, Normunds Rutulis, Daumants Kalniņš, Ivo Grīsniņš-Grīslis un muzicēs grupa «MC orķestris».

Ap pusnakti sāksies muzikāls uguņošanas priekšnesums, kuru pavadīs operdziedātājas Sonoras Vaices, vijolnieka Raimonda Ozola, grupas «Latvian Voices», dūdu un bungu grupas «Auļi», dīdžeja Monstas, hiphopa mākslinieka Reika un Kristapa Krievkalna muzikāli mākslinieciskais sniegums.

Pusnaktī gaidāma svētku uguņošanas, pēc kuras svinības turpināsies kopā ar grupu «Buks» un dīdžeju Robertu Lejasmeijeru.

Jaungada svinības savās telpās organizēs arī vairāki pilsētas naktsklubi. Klubs «Piens» jau sesto gadu pēc kārtas gadu mijā organizēs «Piena svētkus», kuri šogas norisināsies topošajā Zuzānu ģimenes dibinātajā mākslas centrā «Zuzeum» Rīgā, Lāčplēša ielā 101, un sāksies plkst.22.

Pasākuma vietā darbosies vairākas deju zāles. Apmeklētāji varēs baudīt turku izcelsmes dīdžeja no Šveices Mehmeta Aslana un dīdžeja no Izraēlas «Autarkic» mūziku, kā arī pašmāju mūziķa «Elvi Soulsystems» un dīdžeju Viestura Celmiņa un Mika Mitrēvica muzikālos sniegumus. Plkst.23 «Piena svētkos» uzstāsies vokāli instrumentālā apvienība «Regīna».

Tāpat Jaungada sagaidīšana notiks arī visās kroga «Ezīti miglā» filiālēs. Kā liecina bāra publiskotā informācija sociālajos tīklos, vakara gaitā apmeklētājiem būs iespēja piedalīties loterijās, pasūtīt ēdienus par īpašām cenām un pasakot slepeno paroli - pusnaktī iegūt bezmaksas vīna glāzi.

«Ezītis miglā» atrodams Vecrīgā, Āgenskalnā un Teikā, un svinības tajos sāksies jau no plkst.17.

Savukārt Vecrīgā atrodamais bārs «Limonāde» apmeklētājus gaidīs no plkst.21. Vakara garumā par muzikālo noformējumu būs atbildīgs dīdžejs Keidii!, pusnaktī viesi tiks cienāti ar šampanieti, kā arī tiks nodrošināta salūta tiešraide no 11.novembra krastmalā notiekošā salūta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu