Āgenskalnā apreibinājies vīrietis apzog pārtikas piegādes transportlīdzekli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ceturtdien, 28.decembrī, īsi pēc pulksten 12.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki, patrulējot Āgenskalnā, ievēroja kādu vīrieti, kurš, turot rokās stikla pudeli un divus kafijas iepakojumus, bēg no kāda preču piegādātāja.

Likumsargi nekavējoties apturēja operatīvo transportlīdzekli un metās bēglim pa pēdām. Vīrietim vairākkārtīgi dots rīkojums apstāties, taču viņš turpināja bēgt līdz policisti viņu noķēra un aizturēja.

Uzreiz pēc aizturēšanas preču piegādātājs pastāstīja, ka vīrietis no kravas nodalījuma nozadzis divus «Jacobs» kafijas iepakojumus un brendija pudeli. Garnadzis saslēgts rokudzelžos un aizvests pie operatīvā transportlīdzekļa, kur veikta personas datu pārbaude un personas aplūkošana.

Pārrunu laikā ievērots, ka aizturētais ir manāmā narkotisko vai citu apreibinošo vielu reibumā par ko liecināja nekoordinētās kustības un sašaurinātās acu zīlītes.

Izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu