«Luminor» izsniegusi € 21,28 miljonu aizdevumu «Olaines Logistics» loģistikas parka iegādei

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša / LETA

«Luminor» izsniegusi 21,28 miljonu eiro aizdevumu SIA «Olaines Logistics» (iepriekš SIA «SilvaNest») Olaines loģistikas parka iegādes darījumam, pavēstīja bankas komunikācijas projektu vadītāja Lita Juberte-Krūmiņa.

Viņa informēja, ka «Olaines Logistics» saņēmusi aizdevumu, lai iegādātos SIA «Olaines Logistics Park».

«Mēs patiesi ticam Baltijas biznesa modelim un uzskatām, ka vadošā Baltijas pārtikas mazumtirgotāja reģionālās izplatīšanas centra iegādāšanās ir stabila investīcija. Peļņa ir neliela, bet paredzama un jau pārbaudīta,» sacīja Igaunijas «United Partners Property», kas ir «Olaines Logistics» īpašnieks, finanšu direktors Sīms Silds (Siim Sild).

Viņš norādīja, ka gandrīz 90% «Olaines Logistics Park» ienākumu veido divi multinacionāli uzņēmumi, kuri izveidojuši spēcīgus zīmolus un iekarojuši stabilu pozīciju vietējos tirgos. Abi īrnieki izmanto loģistikas centra telpas gandrīz 10 gadu un īres līgumi pagarināti vairākas reizes, tostarp arī šogad. «Tas ir labs rādītājs loģistikas centra telpām un atrašanās vietai un dod mums racionālu pieņemt, ka nomas termiņu pagarinājumi turpināsies,» piebilda Silds.

«Olaine Logistics Park» loģistikas kompleksā ir divas ēkas, kurās izvietotas augstākās klases noliktavu un biroju telpas. Kompleksa kopējā platība ir 37 000 kvadrātmetru.

«Firmas.lv» dati liecina, ka iepriekš «Olaine Logistics Park» piederēja Lietuvas «Me Holding NT». 2016.gadā «Olaine Logistics Park» apgrozījums bija 3,559 miljoni eiro, bet kompānijas peļņa bija 651 585 eiro.

«United Partners Property» ir 2013.gadā izveidotā uzņēmuma «United Partners Group» nekustamā īpašuma investīciju kompānija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu