Sveiku un veselu atrod sievieti, kura bija apmaldījusies

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

13. decembrī ap plkst. 16:30 Nīcas pagastā Klampju ciema mežā iegāja un pazuda 1986. gadā dzimusi sieviete. Nekavējoties tika sākta meklēšana, kurā piedalījās 11 Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas darbinieki.

Pēc vairāku stundu darba meklēšana vainagojās panākumiem - plkst. 21:14 sieviete mežā tika atrasta sveika un vesela. Viņa bija apmaldījusies.

Policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un atbildīgi izturēties pret savu drošību! Ne svētku eglītes, ne priežu un egļu zarus ar čiekuriem mājas rotāšanai nekādā gadījumā nevajadzētu doties meklēt mežā diennakts tumšajā laikā!

Pieredze rāda, ka apmaldīties tumsā var ļoti viegli un ātri, bet tikt laukā no meža sveikam un veselam vairs nav tik vienkārši. Tāpat jāatceras, ka drošības labad, ejot mežā, līdzi jāņem pilnībā uzlādēts mobilais tālrunis!

Šajā gadījumā, par laimi, viss ir beidzies labi, tomēr jāatceras, ka var gadīties visādi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu