Spānijas policisti «Whatsapp» grupā draud nogalināt Madrides mēru un preses pārstāvjus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No darba Madrides pašvaldības policijā atstādināti trīs policisti pēc tam, kad atklājies, ka viņi policistu «Whatsapp» grupā izteikuši draudus nogalināt Madrides mēru, vairākus žurnālistus un arī savu kolēģi, kurš ziņojis par policistu «Whatsapp» sarakstē apspriesto, ziņo tīmekļa medijs «The Local».

Spānijas laikraksts «El Diario» šonedēļ vēstīja par «Whatsapp» grupu, kuru saziņai izmantojuši vairāk nekā 100 policisti.

Šīs sarakstes dalībnieki esot pauduši vēlmi, lai tiek nogalināti Spānijas televīzijas kanāla «laSexta» žurnāliste Ana Pastore un viņas vīrs. Savukārt citi grupas dalībnieki esot izteikuši Madrides pašvaldības vadītājai Manuelai Karmenai adresētus draudus.

Informācija par policistu «Whatsapp» sarakstes skandalozajiem tematiem laikraksta rīcībā nonāca pēc tam, kad viens no šīs grupas dalībniekiem ar attiecīgu sūdzību vērsās Madrides policijā.

Tāpat minētais policists apsūdzēja «Whatsapp» grupas dalībniekus par draudu izteikšanu arī viņam.

Tikmēr Ana Pastore paziņojusi, ka viņa pret draudu izteicējiem gatavojas vērsties tiesā.

Madrides policijā sākta izmeklēšanā saistībā ar šo incidentu, kā rezultātā no pienākumu pildīšanas nekavējoties atstādināti trīs policisti.

«El Diario» publikācijā arī vēstīts, ka minētās «Whatsapp» grupas dalībnieki esot slavējuši Hitleru un fašismu, kā arī izteikuši aizvainojošus komentārus un draudus attiecībā uz imigrantiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu