Taisnības Līga

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Betmens, Brīnumsieviete, Zibsnis, Akvamens, Kiborgs, un, protams, arī Supermens, kura nāve ir pasludināta krietni pāragri, – komiksu lasītāju un arī kino skatītāju jau gadu desmitiem iemīļotie varoņi ne vienu vien reizi (kāds – vienu) un ar mainīgiem panākumiem ir priecējuši mūs uz lielajiem un mazajiem ekrāniem, bet vēl nekad tie nav bijuši redzami kopā. Komiksfilma «Taisnības līga» beidzot šo kļūmi ir labojusi.

Pēc Supermena nāves viss ir mainījies. Zemei draud līdz šim neparedzētas briesmas un Betmens ir nolēmis apvienot supervaroņus kopīgai cīņai pret šo ļaunumu. Bet tas nebūs tik vienkārši kā viņam šķiet. Katrs no tiem ir citādāks un visi tik vienkārši vien nepieņems Betmena aicinājumu. Turklāt būs jau par vēlu, lai glābtu cilvēkus no tuvojošās katastrofas. Filmā pirmo reizi plecu pie pleca cīnīsies Betmens, Brīnumsieviete, Akvamens, Kiborgs un Zibsnis.

kinoblogeri.lv

facebook.com/kinoblogeri

twitter.com/kinoblogeri

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu