Zivs ādas aksesuāri, Kūsiņš, balss attēls u.c.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau rīt, 6. oktobrī, Ķīpsalā sāksies un līdz pat svētdienai norisināsies izstāde «Design Isle 2017», kurā varēs iepazīties ar Latvijas, Lietuvas un Igaunijas dizainu vienuviet. Uzzini, kas jauns un aizraujošs!

Daudziem par jaunatklājumu izstādē kļūs igauņu dizaineru veidotie «Eherüs» zivs ādas aksesuāri kungiem un dāmām. Piedāvājumā ir aproču pogas un kaklasaišu adatas kungiem, kā arī pieskaņoti auskari dāmām. Ikviens aksesuārs ir roku darbs ar savu īpašo zvejnieka stāstu.

Arī māksliniece Kadi Vēsāra (Kadi Veesaar) no Igaunijas piedāvā rotaļīgas un elegantas rotaslietas gan kungiem, gan dāmām. Varēs iegādāties sev tīkamo no populārās krāsaino auskaru «SugarTwist» kolekcijas, gredzenu kolekcijas «Feme» un piespraužu kolekcijas «Airborne».

Lielo iznācienu «Design Isle 2017» piedzīvos latviešu lina apakšveļas zīmola «Kūsiņš» jaunā kolekcija «CALM». Dizaineres ir gatavas pārsteigt ar izsmalcinātiem un funkcionāliem izstrādājumiem, kas ļaus katrai sievietei justies jutekliskai un pašpārliecinātai!

Savukārt Lietuvas uzņēmums «Aqua Lingua Studio» piedāvā iespēju ikvienam izveidot savu personalizēto balss attēlu. Katrs attēls ir unikāls, jo cilvēka balss ikreiz uz ūdeni reaģē citādāk. Ūdens dzird cilvēka balsi un atbild ar viļņotu rakstu attēlā.

Foto: publicitātes

Ar piparotiem jaunumiem iepazīstinās arī «Igo. Akcents personībai» komanda. Izstādē tiks prezentēts jaunais degvīns «Piparu šņabis», kuram mākslinieks un dziedātājs Igo ir izstrādājis gaumīgu dizainu «Svelme». Turklāt šie piparotie zīmējumi ir iekļuvuši arī jaunajā trauku kolekcijā!

Ziemeļniecisko minimālismu demonstrēs Igaunijas zīmols «MiDeer». Kvalitatīvas uniseksa dizaina somas, portfeļi, klēpjdatoru pārvalki un mugursomas no ļoti izturīga rūpnieciskā filca – tas viss par labām izstādes cenām!

Vēl «Design Isle 2017» apmeklētājiem būs unikāla iespēja pirmajiem apskatīt Latvijas zīmola «DABUGA» jauno kolekciju, kurā ir gaumīgi ādas maki un somas. Kolekcija ir pilnīgi jauna un plašākai publikai vēl ne reizi nav demonstrēta!

Foto: publicitātes

Savukārt Igaunijas sieviešu apģērbu zīmols «RAILI NÕLVAK» prezentēs mazsēriju dizaina apģērbu kolekciju ar izsmalcinātiem un vienlaikus funkcionāliem ikdienas apģērbiem. Dizainere cenšas rast līdzsvaru starp komerciālo un konceptuālo, klasisko un avangardisko.

Tas nebūt nav viss! Plašāka informācija par dalībniekiem, to jaunumiem, atlaidēm un īpašajiem piedāvājumiem mājaslapā: www.designisle.lv

Seko līdzi jaunumiem arī https://www.facebook.com/izstade.designisle/ un https://www.instagram.com/design_isle/!

«Design Isle» rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un Latvijas Dizaineru savienība ar Rīgas Tehniskās universitātes atbalstu.

Darba laiks

6. un 7. oktobrī 10.00–19.00

8. oktobrī 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas

Ieejas biļete – 5 EUR

Pensionāriem, studentiem, skolēniem – 4 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 12 EUR

Studentu un skolēnu grupas (10+) ieejas biļete – 3 EUR

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu