Saldumu ražotāja «Skrīveru saldumi» apgrozījums aizvadītajā finanšu gadā pieauga par 11%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saldumu ražotājs «Skrīveru saldumi» pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2016.gada 1.jūnija līdz 2017.gada 31.maijam, strādāja ar 2,395 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa bija 970 eiro, pretēji 475 544 eiro zaudējumiem gadu iepriekš, liecina informācija «Firmas.lv»

Kompānijas finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka «Skrīveru saldumu» realizācijas apmērs iepriekšējā finanšu gadā palielinājās par 11% salīdzinājumā ar finanšu gadu iepriekš. Kompānija aktīvi darbojusies mārketinga jomā un ieguvusi jaunus klientus.

Kompānijas vadība arī atzīmē, ka aizvadītajā gadā kompānija paaugstināja produktivitāti un efektīvāk kontrolēja ražošanas izmaksas. Tāpat uzņēmums izstrādāja ilgtermiņa plānu, lai segtu iepriekšējā gada zaudējumus. Gūto peļņu plānots novirzīt iepriekšējā gada zaudējumu segšanai.

«Skrīveru saldumu» aizvadītā gada finanšu pārskats veidots, balstoties uz pieņēmumu, ka kompānija turpinās darbību.

Informācija «Firmas.lv» liecina, ka finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.jūnija līdz 2016.gada 31.maijam, «Skrīveru saldumi» strādāja ar 2,157 miljonu eiro apgrozījumu un 475 544 eiro zaudējumiem.

«Skrīveru saldumi» ir dibināti 2006.gadā, un to pamatkapitāls ir 2828 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Iveta Stalidzāne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu