Eksplozija darba vietā: smagi cietuši divi vīrieši

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Tukumā, piensaimniecības uzņēmuma teritorijā, 31 un 59 gadus veci vīrieši vīrietis guvuši smagas trauma, sprāgstot katlam.

Kā portālu TVNET informēja Valsts darba inspekcijā (VDI), negadījums noticis 25. augustā - abi darbinieki esot metinājuši katlu - viens darbinieks iekšpusē, bet otrs ārpusē.

Eksplozijas rezultātā smagākās traumas guva 59 gadus vecais darbinieks, kas strādāja katla ārpusē, otrs darbinieks guva vieglus miesas bojājumus.

Lai padziļināti analizētu darba vietā notikušo smago nelaimes gadījumu, noskaidrotu tā cēloņus, VDI ir uzsākusi nelaimes gadījuma izmeklēšanu.


Pēc VDI rīcībā esošās informācijas laikā no šī gada 1.janvāra līdz 11. septembrim nelaimes gadījumos darbā bojā gājuši 23 nodarbinātie un vēl 8 darbinieki atrasti miruši.

Pagājušajā gadā šajā laika posmā bojā bija gājuši 28 nodarbinātie. Vēl 120 cilvēki šogad ir guvuši smagas traumas darba vietā (pagājušajā gadā 118).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu