LRA/LA aicina Bemhenu skaidrot incidentu starp biļešu kontrolieriem un kādu sievieti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas domes Latvijas Reģionu apvienības/«Latvijas attīstībai» (LRA/LA) frakcija aicinājusi uz tikšanos SIA «Rīgas satiksme» valdes priekšsēdētāju Leonu Bemhenu saistībā ar incidentu, kad «Rīgas satiksmes» darbinieki esot izprovocējuši kādu sievieti, informēja LRA/LA frakcija.

Jūlija sākumā Rīgā ticis novērots incidents starp «Rīgas satiksmes» kontrolieriem un kādu sievieti. No publiskajā telpā pieejamā video varot spriest, ka kontrolieri sievieti apzināti izprovocējuši, norāda LRA/LA.

Video redzami divi «Rīgas satiksmes» darbinieki, kuri runā ar vienu sievieti. Viens no darbiniekiem konfliktu filmē, bet otrs sievietei apzināti uzkāpj uz kājas, tādā veidā viņu izprovocējot. Sieviete atbild ar pretuzbrukumu un viens no «Rīgas satiksmes» darbiniekiem viņai jautā: «Ko jūs darāt?»

Lai noskaidrotu «Rīgas satiksmes» darbinieku rīcību konkrētajā gadījumā, LRA/LA frakcija aicinājusi Bemhenu uz tikšanos 14.jūlija plkst.11.

Rīgas domes LRA/LA frakcijas vadītājs Juris Pūce norāda, ka ir nepieļaujami, ka šāda situācija vispār ir notikusi. «Tas grauj uzticību «Rīgas satiksmes» sniegtajiem pakalpojumiem. Tādēļ aicinām «Rīgas satiksmes» valdes priekšsēdētaju uz sarunu, lai noskaidrotu incidenta apstākļus,» pauž Pūce.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu